O nama

Dobrodošli na stranicu arhitektonskog ureda Faber d.o.o..

Tvrtka je ugledala svjetlost dana 1993.godine u Zagrebu i kontinuirano djeluje do danas.

Sve naše ideje i projekti, od početnih kroki-ja do finalnih, izvedbenih nacrta i realističnih 3D vizualizacija, nastaju i realiziraju se u poslovnom prostoru u Središću.

Od 2000. godine naše djelovanje usmjerili smo na arhitektonsko projektiranje i nadzor nad gradnjom, tako da smo se profilirali kao uspješan arhitektonski ured s vrhunskim referencama, visokoobrazovnim kadrom te izuzetno respektabilnim i kvalitetnim kontaktima.

Trenutno naš stručni tim čine tri vrhunska inženjera arhitekture i jedan inženjer građevinarstva. Kako bi sva stručna znanja bila usmjerena iznalaženju najboljih rješenja za svaki pojedini projekt, tu je administrator koji vodi brigu oko svakodnevnih poslova.U suradnji s drugim projektnim uredima različitih struka, našim klijentima pružamo cjelokupnu uslugu projektiranja, izrade projektne dokumentacije, ishođenje potrebnih dozvola te nadzor gradnje po sistemu „ključ u ruke“.

Također, izrađujemo projektnu dokumentaciju za ozakonjenje nezakonito izgrađenih objekata, s velikim iskustvom i učinkovitošću.

Poslovanje

Poslovanje s našim klijentima temeljimo na iskrenom i partnerskom odnosu uz poštovanje i očuvanje morala struke. Svakom povjerenom nam projektu, pristupamo s punim kreativnim angažmanom i individualnim pristupom koji svaki klijent i njegov projekt zaslužuju na obostrano zadovoljstvo.

Svojim klijentima stojimo na raspolaganju kao konzultantski tim za informacije, pitanja i savjete u svim fazama planiranja izrade projektne dokumentacije i organizacije građenja.

Misija/Ciljevi/Vizija

Kako bismo osigurali zadovoljstvo naših klijenata, pružili optimalna rješenja i vrhunsku kvalitetu pri realizaciji naših projekata,aktivno pratimo tehnološke inovacije i suvremene materijale na području građenja, udovoljavajući tako zakonskoj regulativi o energetskoj učinkovitosti.

O našoj profesionalnosti, stručnosti i kvaliteti dovoljno govori naša referentna lista projekata koje smo projektirali za tvrtke, privatne investitore i državne institucije.